Mišljenja korisnika

„MGK klesarstvo smo angažirali za kamenarske radove na okućnici naše planinske kuće za odmor i definitivno smo napravili pravi izbor. Prodajni predstavnik nam je puno pomogao u odabiru kamena, načina postavljanja te raznih detalja vezanih uz taj projekt, a majstori postavljači bili su stvarno izvrsni, nijedan detalj im nije promakao i napravili su prekrasan posao. Našu kuću za odmor podigli smo na jednu novu razinu, a MGK klesarstvo nam je u tome neizmjerno pomoglo. Naše iskustvo sa MGK klesarstvom je više nego pozitivno i preporučujemo ih svima! "

Davor Zidarić
Macinec

"Sa MGK klesarstvom ugovorili smo uređenje obiteljskog groba. Tijekom procesa ugovaranja predstavnik klesarstva bio je od velike pomoći jer je uspio sve naše želje pretvoriti u funkcionalan i originalan dizajn. Kao i ugovaranje, tako je i realizacija protekla besprijekorno te je posao obavljen u dogovorenom roku.

Ukoliko imate slične želje i tražite originalan i inovativan pristup, svakako vam preporučamo MGK klesarstvo."

Verica Pozder
Gojanec

Izuzetno nam je zadovoljstvo što možemo preporučiti MGK klesarstvo, kod kojih smo se odlučili za izvedbu vrlo zahtjevne grobnice. Projekt su odradili vrlo profesionalno, uz prihvatljivu cijenu te svojim stručnim savjetima doprinjeli vrhunskoj izvedbi iste.

Dragica Bralić, dr.med.dent.
Ludbreg

Prezadovoljna sam. Čista desetka.

Pozder Marija
Zamlača, Vidovec